0(216) 390 58 06 - 07

DERS ETKİNLİKLERİ

BİYOLOJİ DERSİ ETKİNLİKLERİ

11.sınıflarımızla:Hücre ve doku kavramını işledik materyalimiz bitkisel doku ve bitki hücreleri oldu. Haberi Oku »

ZEKA ATÖLYESİ 9 TAŞ OYUNU

Zekâ atölyesi 9 taş turnuvamızı gerçekleştirdik. 9 taş turnuva şampiyonumuz M.Furkan Öner i tebrik ediyoruz. Hem eğlendik hem oynadık. Oynarken konsantrasyonumuzu arttırdık, stratejimizi belirledik, rakibin yapabileceği hamleleri çoklu düşünerek oyunu kazanmayı hedefledik. Haberi Oku »

IŞIN VE DOĞRU PARÇASI

5. Sınıflar matematik dersinde hem eğlendi hemde ışın, doğru parçası ve doğruyu keyifle öğrendiler. Haberi Oku »

5 DUYU ORGANIMIZ

Fen Bilgisi Atölyemiz de "5 Duyu Organımızı Öğreniyoruz" Haberi Oku »

PERİFERİSİNE YAYMA PREPARATI HAZIRLAMA

10-C Sınıfı Periferisine Yayma Preparatı Hazırlama ve Değerlendirme Dersinde Haberi Oku »

FEN BİLGİSİ AY'IN EVRELERİ

Ay hiç bu kadar tatlı olmamıştı. Fen Bilimleri dersinde öğrencilerimiz Ay'ın evrelerini öğreniyorlar. Haberi Oku »

TEKNOLOJİ TASARIM ÇALIŞMALARI

FEN BİLGİSİ

5. Sınıf öğrenciler Fen Bilimleri dersinde okulumuz laboratuvarında mikroskobik canlıları inceliyor. Haberi Oku »

YANARDAĞ DENEYİ

BİTKİSEL DOKULAR

12-A Sınıfımız ile Bitkisel Dokular ile ilgili laboratuvar çalışması yapıldı. Haberi Oku »

ORTAOKUL GÖRSEL SANATLAR DERSİ

İLKOKUL RESİM DERSİ

LİSE GÖRSEL SANATLAR DERSİ

MATEMATİK

Fen ve Teknoloji

ANASINIFI RESİM DERSİ

BİYOLOJİ LABORATUVARI

Haberi Oku »

Bizimle iletişime geçmek için 0(216) 390 58 06 - 07 nolu telefonu arayabilirsiniz.