0(216) 390 58 06 - 07

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN SİZE MEKTUP VAR

ALTI ÇİZİLİ SATIRLAR

6.ÜSKÜDAR KİTAP FUARI

Özel Pendik İkbal Koleji öğrencilerinden oluşan bir grup Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Saliha Yavuz ve Şeyda Sansu ile Müdür Yardımcısı Burak Pala Eşliğinde "6. ÜSKÜDAR KİTAP FUARI'nı ziyaret etti. Ayrıca İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Veli Şirin Hoca'mızın imza gününe katılarak almış oldukları kitapları imzalattılar. Haberi Oku »

ÖĞRENCİLERİMİZ "EN İYİSİ GEZMEK PROGRAMINDA"

CEVİZLİ METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GEZİSİ

9. Sınıflar coğrafya dersi kapsamında iklim ünitesi öncesi cevizli meteoroloji 1. Bölge müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirip tüm dünyada eş zamanlı atılan meteoroloji balonlarından birini izleme şansına sahip oldu . Haberi Oku »

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

İkbal Koleji 11 ve 12.sınıf öğrencileri bugün İstanbul Aydın Üniversitesinde hukuk fakültesi ve tıp fakültesinde demo ders yaptılar. Mesleki rehberlik çalışmalarımıza destek olan ve bizlere kapılarını açan İstanbul Aydın Üniversitesine çok teşekkür ederiz. Haberi Oku »

MANGALA TURNUVASI

Mangala oyunu eski bir Türk oyunudur. Oyun stratejik düşünme, analitik düşünme, planlama, kendini tanima basta olmak uzere cok yonlu dusunmeye sevk eden kazanımlar edindirir. Zekâ atölyesinde mangala turnuvamizi yaptık. Turnuva şampiyonumuz İsmail Tosun ' u tebrik ediyoruz. Haberi Oku »

OKULUMUZDA FİLİSTİN MİLLİ TAKIM ÖĞRENCİLERİ VE KOÇLARINI AĞIRLADIK.

Okulumuzda Filistin Milli takımından davet ettiğimiz öğrencileri ve koçlarını ağırladık. Bu kutsal topraklarla ilgili hazırladığımız programla öğrencilerimiz de bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Haberi Oku »

ANADOLU LİSESİ SINIF BAŞKANLARI 1.KURUL TOPLANTISI

İkbal Kolejinde öğrencilerimizin teklifleri tespitleri bizler için önemlidir.Bu yüzden 15 günde bir sinif başkanları kurul toplantılarımızı yapmaktayız. Önemine binaen ilk toplantımızı okul Müdürümüz Kamil Koc ile gerçekleştirdik. Akademik gelişim,spor,sanat,projeler ve sosyal etkinlikler açısından her zaman öğrencilerimizin görüşlerine değer veriyor ve destekliyoruz Haberi Oku »

Bizimle iletişime geçmek için 0(216) 390 58 06 - 07 nolu telefonu arayabilirsiniz.