HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ OLSUN

Okumuzda Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında matematik öğretmenlerimizden Hülya Acet ve Ercan Erduvan önderliğinde öğrencilerimiz bu yıl da İHH’nın düzenlediği  “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyasına destek oldu.

Pendik İHH çalışanlarının verdiği konferans sonrasında öğrencilerimiz büyük bir hevesle kumbaralarına sahip çıktı. Ay sonunda kendi sınıf kumbaralarını açan öğrencilerimiz biriktirdikleri paralarla bir yetim çocuğu sevindirmenin mutluluğunu yaşadılar.

‘ Yetim Gülerse Dünya Güler ‘ sloganı etrafında birleşerek, kampanyamıza minicik bedenleri ama kocaman yürekleri ile destek olup ay sonunda en çok parayı biriktirerek kampanyanın iyilik melekleri olan 6/ A sınıfı öğrencilerine, sınıf öğretmenleri Hülya Acet’e ve öğrencilere destek olan tüm velilerimizi teşekkür ederiz.

İkbal’ de İyilik Irmağı Sessizce Akarken

Okulumuz bünyesinde yürütülen ‘ Her Sınıfın Bir YETİM Kardeşi Var’ kampanyamız bu senede rağbet görmeye devam ediyor. Öğrencilerimizin kampanyaya olan yoğun ilgileri bizleri oldukça mutlu etmektedir. Ayın en yardımsever sınıfı 8/ A sınıfı olurken, iyilikte yarışan sınıflarımızın arasındaki tatlı rekabette 5.sınıf öğrencilerimizin göstermiş olduğu çaba herkesi duygulandırdı.Evde kendi biriktirdiği kumbarayı okulumuzdaki İHH’nın yetim kumbarasına bağışlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz. 5.sınıf öğrencilerimizin bu duyarlı davranışının herkese örnek olmasını diler, yürekleri kocaman olan bu öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

5/ B  Efe OKTAR           5/ A  Zehra Berra ETİRLİ          5/ B  Efecan AKÖZ          5/ A  Ebrar BAŞTÜRK         5/A  Gülsena ARSLAN